Your Cart

Over ons

De Natuur als inspiratie…

Aqua Vitae ~ Zoals het door de natuur bedoeld wordt.

stephan-sara-circle

Sara en Stephan

Water & Lucht Adviseurs

Aqua Vitae heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring met het zuiveren van drinkwater en lucht. De vorige eigenaar,  speelde met het idee om perfect en schoon drinkwater te maken. Deze zoektocht leidde Aqua Vitae tot producenten in Azië, meer bepaald Zuid-Korea & Japan. Daar kijken ze net iets anders naar een optimale levensstijl dan hier in het Westen. En dan zeker ook naar het zuiveren van drinkwater en zuivere lucht, dat kennen ze daar maar al te goed. 

Na vele jaren is Aqua Vitae dan overgenomen en door Sara De Groote en Stephan Maegh.

Sara was reeds actief als administratief bediende voor Aqua Vitae en zal dit met Hart en Ziel verder zetten.

Stephan, drinkt het water van de Aqua Vitae systemen reeds 20 jaar en heeft deze in zijn praktijk voor natuurlijke geneeswijzen en coaching ook steeds aangeraden aan mensen, wetende dat water, naast zuurstof het belangrijkste element voor ons lichaam is.

Voor ons, en onze kinderen zijn de aandacht voor het individu en respect voor het geheel – waarden, waar wij ons voor willen inzetten. Daarom zetten wij ons in voor de elementaire dingen van het leven, zoals water, lucht en supplementaire ondersteuning.

Liefst in een zo natuurlijk, authentiek mogelijke vorm. Al onze producten zijn gebaseerd met het idee om het welzijn van mensen over de hele wereld te verbeteren, zonder onze planeet nog meer te vervuilen. Dit is de gedachte die wij willen uitdragen in de wereld. Voor een duurzame levensstijl in lijn met de natuur.

Wij kijken ernaar uit om jou te mogen ondersteunen met optimaal en (h)eerlijk drinkwater, zuivere lucht en essentiële supplementen.

Wees welkom,

Stephan & Sara

Bekijk onze ruime sortering waterfilters in onze webshop!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!