Bel ons: +32 (0) 3 658 71 75

Gratis verzending in Belgïe en Nederland vanaf €60.00

Over ons

Stephan en Sara hebben als doel om je te inspireren naar een bewuster en gezonder leven in balans, zodat ook jij alles uit je leven kan halen en doen waar jij gelukkig van wordt.

Van Azië, Zuid-Korea tot Japan

Aqua Vitae sinds 1999

Aqua Vitae zag het levenslicht in 1999 met een visie. De wereld voorzien van zuiver en vitaal water. 

Op zoek naar de meest kwalitatieve waterfilters gingen we te rade bij een reeks producenten in Azië, meer bepaald Zuid-Korea en Japan. Zij kijken immers naar het totale plaatje. Hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe structureert het zich, wat dient er in het water aanwezig te zijn en nog zoveel meer. Het voelde goed.

Al snel werd er dan ook besloten om de kwalitatieve waterfilters van Doonam en Keosan te importeren, tegenwoordig bekend onder de naam Aqualine waterfilter. Dankzij deze waterfilters zorgden wij voor het zuiverste water in het huishouden van honderden kleine en grote gezinnen.

Hiroshima
zuivere-lucht-ademen
Water & Lucht Adviseurs

Luchtfilters sinds 2018

Ondertussen biedt Aqua Vitae niet enkel zuiver water aan. Sinds 2018 merkten we dat de noden van onze klanten stilaan veranderden. Waar zuiver water nog steeds een belangrijke factor bleef, kregen we ook steeds meer vraag naar ons idee over de luchtkwaliteit. Het hoeft niet veel uitleg om ook hiervoor ons licht op te steken in Azië. Je moet weten dat Zuid-Korea op gebied van productie in luchtreinigers het land is met de strengste controle, het was dan ook een logische stap om met producenten van daar in zee te gaan. 

Water & Lucht Adviseurs

Stephan & Sara

Ondertussen zijn Stephan & Sara eigenaar van Aqua Vitae. Stephan kent en drinkt het water al meer dan 20 jaar en heeft deze filters ook jarenlang in zijn praktijk als naturopaat aangeraden. Sara werkt ook al enkele jaartjes als administratief bediende binnen Aqua Vitae en is dan ook een vertrouwde stem. 

Wanneer de vraag kwam om Aqua Vitae over te nemen, hebben we niet lang moeten twijfelen. Nieuwe eigenaars brengen ook een nieuwe wind en visie mee, dat is nu niet anders.

Stephan & Sara hebben als doel om mensen te inspireren naar een bewuster en gezonder leven in balans, zodat ook jij alles uit je leven kan halen en doen waar jij gelukkig van wordt.

Het motto van Aqua Vitae luidt dan ook #VivaVitae, of Leef jouw leven.

Stephan & Sara
Tegenwoordig zou iedereen dit in huis moeten hebben. Iedereen die veel water drinkt doet dit omdat het gezond en lekker is. Water uit de aqualine is veel gezonder en nog lekkerder!
400x400
Lisa Verstappen
Antwerpen, België
Wij zijn heel blij met deze waterzuiveraar, het smaakt heerlijk. De pH-waarde is hoger dan bij kraanwater en dus beter voor je lichaam. Het is handig in gebruik. Ongetwijfeld een echte aanrader!
400x400
Astrid Sorensen
Amsterdan, Nederland

Aqua Vitae B.V.

Secretaris Meyerlei 35
2170 Antwerpen
+32 (0) 3 658 71 75
Ondernemingsnummer: 0465.853.386
BTW-nummer: BE 0465.853.386
IBAN: BE55 7332 2439 1544
Bereikbaar van ma-vr van 9 – 17 uur

Gratis verzending

Alle bestellingen boven €60

14 dagen niet goed geld terug

Niet tevreden, geen probleem

Ecocheques geaccepteerd

Wij accepteren ecocheques

100% Veilig betalen

Bancontact / Visa/ Ideal