Bel ons: +32 (0) 3 658 71 75

Gratis verzending in Belgïe en Nederland vanaf €60.00

Welkom op Onze Nieuwe Website:

Een Frisse Start voor Aqua-Vitae


Beste klant, bezoeker,
Met trots heten we jullie van harte welkom op onze gloednieuwe website! Via deze site proberen we de online ervaring en overzichtelijkheid te verbeteren. Of je nu een terugkerende klant bent of voor het eerst onze webshop binnen stapt, we zijn blij om je hier te verwelkomen en je mee te nemen door al het nieuws dat onze nieuwe website te bieden heeft.


Als je al eerder onze website hebt bezocht, zul je onmiddellijk merken dat er veel is veranderd. We hebben hard gewerkt om een frisse, modernere look te creëren die ook gebruiksvriendelijk is. Ons doel was om een omgeving te creëren die je uitnodigt om te verkennen, en voldoende informatie te geven om makkelijker te kunnen beslissen in wat je wil.


Of je nu op zoek bent naar de juiste waterfilter van Aqualine, Saqua, je vervangfilters, cell force of een luchtfilter, alles is slechts een paar klikken verwijderd. Is het toch niet duidelijk genoeg, dan kan je even bij de FAQ’s kijken of je een antwoord op je vraag kan vinden.


Kortom, onze nieuwe website vertegenwoordigt een frisse start voor Aqua-Vitae. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die het biedt en we zijn vastbesloten om voortdurend te blijven innoveren en evolueren. We zijn dankbaar voor jullie vertrouwen van de afgelopen jaren.


Dus, welkom op onze nieuwe website! Neem gerust een kijkje, verken wat we te bieden hebben en laat ons weten wat je ervan vindt.


Hartelijke groeten,
Stephan & Sara

Stephan & Sara
Gratis verzending

Alle bestellingen boven €60

14 dagen niet goed geld terug

Niet tevreden, geen probleem

Ecocheques geaccepteerd

Wij accepteren ecocheques

100% Veilig betalen

Bancontact / Visa/ Ideal