Bel ons: +32 (0) 3 658 71 75

Gratis verzending in Belgïe en Nederland vanaf €60.00

Saqua waterfilter

Afbeelding Saqua WP-100 naast koffiemachine

Een kleine waterfabriek in je huis

De Saqua waterfilter heeft niet alleen een aantrekkelijk design, welke je keuken zeker zal verfraaien, maar zal je ook voorzien van optimaal drinkwater!

Het toestel bevat 3 afzonderlijk geavanceerde filters die je water via 6 stappen gaat zuiveren. 

Je krijgt als het ware een klein waterfabriekje in huis.

Bovendien is het watertoestel heel gemakkelijk in gebruik, zo gemakkelijk dat zelfs een kind de filters kan vervangen eens ze aan vervanging toe zijn.

Wat voor water ga je drinken?

Saqua voorziet je van lekker en veilig drinkwater, met behoud van de natuurlijke minerale samenstelling.

Waarom is de minerale samenstelling belangrijk?

Zacht water zonder minerale samenstelling, zoals vaak bij een omgekeerd osmose filter of gedestilleerd water, kan je lichaam uitdrogen en zou zelfs kunnen leiden tot een mineralentekort.

Gedemineraliseerd water kan zelfs diuretisch werken. Door een gebrek aan mineralen erin, heeft het water dan ook de neiging om mineralen uit ons lichaam te halen om de natuurlijke balans te herstellen. Via deze link kan je een rapport van de Wereld Gezondheidsorganisatie met meer informatie terugvinden.

Met Saqua hoef je je daar geen zorgen over te maken, want de minerale samenstelling blijft intact. Je gaat je lichaam op de best mogelijke manier hydrateren!

Saqua Wit Front Wb

Hoe werkt het Saqua Waterfilter?

Fase 1 & 2:

zijaanzicht met filters van de Saqua WP-100

1e filter
Bevat een geactiveerd koolstofblok voorfilter. Het is gemaakt van Kuraray koolstof en omgeven door ‘non-woven fabric’. Dit filter haalt sediment, stofdeeltjes, roest, zand, chloor, VOC’s (vluchtige organische deeltjes zoals brandstoffen en oplosmiddelen)  , THM’s (trihalomethanen zoals ontsmettingsmiddelen) uit het water.

Dit filter bevat ook keramische balletjes om de magnesium en calcium te verminderen waardoor het water pH neutraal wordt gemaakt.

Fase 3 & 4:

2e filter
Bevat het Nano Alumina Membraan filter welke is ontworpen door de NASA. Dit filter haalt 99,99% van de virussen, bacteriën en zware metalen uit het water. In tegenstelling tot het membraan filter in een Omgkeerd Osmose filter haalt dit filter geen mineralen uit het water. Deze blijven dus gewoon behouden in het gefilterde water.

Afbeelding nanofilter voor het Saqua WP-100 waterfilter

Fase 5 & 6:

werking Saqua WP-100 waterfilter

3e filter
Bevat ook een geactiveerd koolstoblok filter. Dit filter heeft mede als functie eventuele geurtjes of smaakjes uit het water te verwijderen.

Alle filters bevatten een anti bacteriële bescherming.

Gratis verzending

Alle bestellingen boven €60

14 dagen niet goed geld terug

Niet tevreden, geen probleem

Ecocheques geaccepteerd

Wij accepteren ecocheques

100% Veilig betalen

Bancontact / Visa/ Ideal